Connect with us
Doktor Aleksandar Ogulov: Evo kako da uklonite papilome brzo i bezbedno kod kuće! (RECEPT) - Ljekovito bilje

Ljekovito bilje

Doktor Aleksandar Ogulov: Evo kako da uklonite papilome brzo i bezbedno kod kuće! (RECEPT) – Ljekovito bilje

Papiomi se često nalaze na vratu, ispod pazuha i imaju tedenciju da rastu. Zašto nastaju papilomi? Postoji način da se ove boljke rešite u kućnim uslovima – pelin.

Papiloma je uobičajan naziv koji kombinuje sve dobroćudne tumorske formacije na koži. Papilom se mogu javiti na sluzokoži nosa, paranazelnih sinusa, bešike i td. Papilomi kao takvi ne izazivaju mnogo brige kod njegovog vlasnika. Ako rastu na vidljivim delovima tela, to postaje ne samo medicinsko, već i kozmetičko pitanje.

Kako i zašto dolazi do razvijanja papiloma?

Obično se papilomo javljaju na vratu, a zatim se premeštaju do pazuha, jer je to bubrežna struktura. Papilomi najčešće rastu na ovaj način. Sledeća faza je da se papilomi kreću u pravcu štitne žlezde.

Papilomi koji se nalaze u području štitaste žlezde nose informaciju da je krvotok u ovom sektoru poremećen, te da postoji izražena patologija štitne žlezde. Tada možete da izvršite jednostavan test: nagnite glavu u stranu i kažiprst stavite u sredini brazde vrata. Pritisnite to područje, ako je bolno to vam govori da je rad štitne žlezde poremećen.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Kako izlečiti papilome na vratu?

Pelin deluje veoma dobro protiv virusa papiloma. Pre pojave antibiotika, ljudi su mnoge bolesti lečili pelinom.

Pelin se konzumira u suvom obliku, pravi se čaj ili lek koji se uzima oralno.

Tinktura od pelina

Pelin u ovoj tinkturi ima efekat čišćenja kože i tela. Tinktura pelina pomaže da se rešite patogenih i inhibiranih virusnih infekcija. Da biste postigli nestajanje papiloma, poželjno je uzimati ovu tinkturu najmanje 2 nedelje. Nakon toga se pravi pauza. Tinktura pelina se uzima u par kapi 6 puta dnevno.

Pelin i ulje

1 kašika samlevenog semena pelina, pomeša se sa 1 čašom biljnog ulja. Sastav se ostavi na tamnom mestu 2 dana. Tinktura se pije po 2 kapi 3 puta dnevno, pre obroka. Ovo pijte tokom 1,5 meseci.

Pelin i alkoholo

Ovaj recept deca ne smeju da piju! Uzmite 1 kašiku samlevenog, suvog pelina. Sipajte u razblaženu rakiju ili votku (pola litre). Ostavite 14 dana da se kiseli. Procedite i uzimajte po 2 kapi, tri puta dnevno. Možete dodati u kafu ili čaj. Čuvajte u frižideru i koristite oko mesec dana.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti

Više u Ljekovito bilje

Na vrh