Connect with us

Ljekovito bilje

DOMAĆI PREPARAT ZA UPALU BEŠIKE Ova smesa je može da pomogne u borbi protiv bakterije Ešerihija koli

Za infekcije urinarnog trakta u 90 odsto slučajeva krivcem se smatra uropatogena bakterija Ešerihija koli

Za infekcije urinarnog trakta ili kada je konkretno upala bešike u pitanju, skoro uvek se krivcem smatra bakterija Ešerihija koli. Za njeno neutralisanje iz organizma može biti od pomoći domaća smesa od prirodnih sastojaka.

Ko god zna šta znači upala bešike ujedno zna i koliko ona može da bude bolna i uporna. Prisutan je osećaj kao da morate mokriti iako to nikako ne uspevate, probadajući bol i pritisak.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

I nakon što uspete da mokrite osećaj je izrazito bolan. Međutim, neki prirodni “antibiotici” mogu da pomognu kod upale mokraćne bešike.

Za infekcije urinarnog trakta u 90 odsto slučajeva krivcem se smatra uropatogena bakterija Ešerihija koli. Kako biste se rešili nje na prirodan način, donosimo vam jedan od najpopularnijih “prirodnih antibiotika”, koji bi već nakon prve upotrebe trebalo da umanji taj neugodni problem.

Iako se mnoge bakterije ponekad znaju vratiti poput bumeranga, neki prirodni lekovi mogli bi to da spreče.

Kada se udruže četiri prirodna sastojka, svaki sa svojim blagotvornim delovanjem, dobijamo moćni “lek” koji može pomoći i onima koji su se godinama uporno borili protiv bakterije Ešerihija koli.

RECEPT ZA “PRIRODNI ANTIBIOTIK” PROTIV UPALE BEŠIKE
Potrebni sastojci:

  • 250 grama peršunovog lišća
  • 250 grama limuna s korom
  • 250 grama meda (po mogućnosti od žalfije)
  • 2 decilitra maslinovog ulja

Priprema:

Peršun i limun s korom treba sitno iseckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje smiksati u blenderu. Dobićete kašastu masu koju treba čuvati u frižideru.

Svako jutro treba uzimati po jednu supenu kašiku. Nakon što potrošite celu napravljenu količinu, bakterije više ne bi trebalo da vas muče.

Savet: Najbolje bi bilo da se pre primene ove smese konsultujete sa vašim lekarom.
Napomena: Med bi bilo dobro nabaviti kod proverenog pčelara, a limun bi svakako trebalo da biti domaći neprskani (organski). Ako limun ipak kupite u prodavnici, stavite ga da odstoji u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone, a nakon toga ga dobro isperite.

Izvor: alo.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljekovito bilje

Na vrh