Connect with us

Korisni saveti

Iskoristite TABLETU za mašinsko pranje sudova, stavite je u wc šolju, efekat će vas ODUŠEVITI

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Tablete za mašinu za pranje sudova su izuzetno dobra sredstva za čišćenje koja će vam biti od koristi čak i ako nemate ovaj uređaj. Malo ljudi zna, ali se mogu koristiti za uklanjanje neprijatnog mirisa i tvrdoglave prljavštine u toaletu. Ovo nije šala

Čišćenje toaleta je često pravi izazov. Kada WC šolja požuti i tradicionalne metode ne uspeju, posegnite za ovim proizvodom. Stavite tabletu za mašinsko pranje sudova u toalet i sačekajte da se rastvori. Nakon ovog vremena, temeljno istrljajte celu površinu. Prljavština će nestati zajedno sa neprijatnim mirisom.

Ako je vaš toalet izuzetno prljav, sačekajte nekoliko sati i onda počnite sa čišćenjem. Možete čak ostaviti tabletu za mašinu za pranje sudova preko noći.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Kao što smo spomenuli na početku, tablet za pranje sudova ima mnogo više namena od originalnog. To je univerzalni proizvod koji vredi imati kod kuće. Uz njenu pomoć, možete, na primer, očistiti mašinu za pranje veša. Samo ubacite jednu ili dve u uređaj i uključite ga tako što ćete ga postaviti na visoku temperaturu (najmanje 60 stepeni C.). Naravno, bez odeće unutra. Ovaj tretman će ukloniti neprijatne mirise, kao i ostatak kamenca u bubnju.

Tableta takođe može da vam pomogne i kod čišćenja zagorelog posuđa ili prljave rerne. Rastvorite je u vruću vodu i potopite zagorele ostatke.

Izvor: najzena.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Korisni saveti

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh