Connect with us

Ljekovito bilje

KAD NE POMAŽU NI NAJJAČI LEKOVI Najmoćniji prirodni preparat za sinuse, pravi se samo od 2 sastojka – Ljekovito bilje

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Sinusna infekcija se pojavljuje kada sinusi oteknu, što sprečava prirodno ceđenje, a to vodi do bola, pritiska i poteškoća s disanjem

S prvim jakim vetrom i hladnim danima vraćaju se muke svima onima koji pate od čestih upala sinusa. Glavobolje su obavezni pratilac sinusitisa, kod kojeg često ne pomažu ni najjači lekovi.

Sinusna infekcija se pojavljuje kada sinusi oteknu, što sprečava prirodno ceđenje, a to vodi do bola, pritiska i poteškoća s disanjem.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Prirodni lek za sinuse sa renom

Uveče, pre spavanja, staviti na toplu ringlu kašiku narendanog korena rena. Prekriti glavu većim peškirom, nagnuti se i udisati isparenje. Ponavljati postupak najmanje 5 dana uzastopno.

Preporuka je da sveži ren narendate i prelijete vinskim sirćetom, a potom stavite u flašu od pola litra i zatvorite. Smesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno mućkanje. Kada istekne ovaj rok, nekoliko puta tokom dana preko otvorenog grlića boce udišite isparenja pet minuta.

Istom tečnošću natopite tkaninu i držite je tokom noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da vas ljut i jak miris rena u sirćetu reši sinusitisa i neprijatnih glavobolja.

Jedno od rešenja je i da narendate 50 grama rena, ubacite ga u pet decilitra vode i stavite da provri. Nakon toga, stavite glavu iznad lonca, prekrijte je peškirom i udišite paru.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh