Connect with us
Uvod Sadik Sadiković - Narodno Zdravlje

Priroda i zdravlje

Liječenje čira ili polipa u nosu po metodi i receptima Sadika Sadikovića

Liječi se ovako: uzme se 50 g čiste svinjske masti, 8 kamfora, 4 g glicerina i jedna žlica meda. Ta se smjesa dobro promješa, tanko drvce obavije se tvrdo pamukom te se stavi masti mali komadić na pamuk i gurne koliko se dublje može u nos. to treba činiti četiri puta dnevno. Pamuk svaki put treba promijeniti.

Dnevno treba ušmrkavati ili, još bolje, pumpicom ispirati čajem od kadulje pomiješanim s medom 20 g kadulje u pola litre vode potopljeno držati 12 sati, provriti i još 10 minuta na vrućem mjestu ostaviti. Nakon toga se ocijedi, pridoda jedna velika žlica meda i još jednom proključa.

Dnevno se sedam-osam puta pumpicom ispire nos čajem od poljske preslice (Equisetum Arvense). Uzme se 40 g na pola litre vode i potopljeno drži 12 sati, a nakon toga kuha 10 minuta i 10 minuta pari na toplom mjestu. tome se doda žlica meda i time se ispire nos.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Svaku večer stave se noge na jednu minutu u hladnu vodu i ne brišući ih treba leći u krevet i dobro se pokriti. Ovim liječenjem polipi će sasvim iščeznuti.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Na vrh