Connect with us

Priroda i zdravlje

Liječenje dizenterija po metodama i receptima Rudolfa Brojsa

Ovaj recept objavljen je u knjizi Rak Leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“ Rudolf Brojs .

DIZENTERIJA

Protiv dizenterije i prejake defekacije jednom dnevno uzimati po tri kapi tinkture trave od srca ili svakodnevno, gutljaj po gutljaj, piti po jednu šolju ohlađenog čaja od korenja trave od srca. Jednu kašičicu korenja trave od srca kuvati tri minuta u 1/4 litra vode. Kapi uzimati nerazređene. Treba uzimati po tri kapi, četiri kapi je već previše. Na taj način se dizenterija leči u roku od 24 časa. Retko se događa da se još drugog dana od početka dizenterije nešto primeti i ponovo oseti potreba za kapima. Normalno je da nije svejedno kako se kapi spravljaju. Ko ima mogućnosti da ih sam spravlja, dobro će učiniti. Ko želi da napravi dobru i delotvornu tinkturu od korenja trave od srca, treba da ga sakupi ujesen, suši dva do tri dana, sitno isecka i po mogućnosti stavi u tamnu bocu sa rakijom (jednu šaku korenja na 1/2 litra rakije. Boce ne treba potpuno zatvarati. Sve to treba da stoji tri nedelje na toplom mestu, a onda procediti. U tu tinkturu ponovo dodati korenčiće i staviti ponovo tri nedelje na toplo
(suRce), što se može učiniti i treći put. Na taj način dobijamo trostruku i apsolutno delotvornu tinkturu.

Ovaj recept objavljen je u knjizi Rak Leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“ Rudolf Brojs .

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Na vrh