Connect with us

Priroda i zdravlje

Liječenje gripa po metodi i receptim Rudolfa Brojsa

Ovaj recept objavljen je u knjizi Rak Leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“ Rudolf Brojs .

GRIP

U slučaju gripa, šest puta, svakih pola sata treba se trljati po celom telu peškirom nakvašenim u hladnoj
vodi. Pola sata posle šestog pranja napraviti kratak oblog (vidi uvodni tekst za Leukemiju), ostaviti ga pola sata, a zatim, bez obloga, još pola sata ostati u krevetu. Posle toga primeniti još jedno pranje sa sirćetnom vodom, ponovo u krevet i lako se pokriti da se više ne bismo znojili, pa ostajemo još četiri do šest sati u krevetu. Posle toga možemo ustati zdravi, ako smo u svemu pravilno postupili.

Pranje (trljanje) vlažnim peškirom sme da traje samo dva do tri minuta, a posle svakog pranja pacijent mora biti „upakovan” tako dobro i toplo kao mumija. Sme se videti samo lice. Posle drugog, trećeg ili četvrtog pranja pacijent će se znojiti kao u sauni. Ovakav postupak nije preporučljiv za osobe sa slabim srcem.

Kad bi se tako radilo sa svakim ko je bolestan od gripa, zdravstveno osiguranje bi veoma jeftino prošlo u slučajevima epidemije gripa.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

U okviru ovog tretmana trebalo bi piti lipov i zovin čaj (čaj piti tppao, dok ne počnemo da se znojimo, posle toga — mlak). Potom piti i čaj od žalfije, sok od pomorandže i toplu limunovu vodu.

Ko jede puno salate od cvekle, teško da će ikada dobiti grip. U februaru i martu bi oko tri nedelje, tri puta dnevno posle jela, trebalo uzimati po jednu kašiku ekstrakta od pasjeg trna (hippophae rhamnoides). To je pouzdano najbolja preventiva protiv gripa.

Više recepata i čitavu knjigu od Rudolfa Brojsa možete pronaći na ovom linku Rudolf Brojs recepti.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Na vrh