Connect with us

Marija Treben

Liječenje jagodastog biljega po metodi i receptima Marije Treben

U ovom članku donosimo vam recepte za liječenje jagodastog biljega. Ovi recepti objavljeni su u Knjizi “Zdravlje iz božije ljekarne” autora Marije Treben.

JAGODASTI BILJEG (HEMANGOM) –Maria Treben

Listove cedra ili čempresa, nazvanog i drvo života, operemo, sitno nasjeckamo i napunimo bocu do grla, prelijemo sa 38-40% žitnom rakijom i ostavimo 10 dana na suncu ili u blizini drugog izvora topline. Sa tom tinkturom mažemo hemangiom više puta dnevno. I sokom od mesnatih listova čuvarkuće (Sempervivum tectorum), razrezanim po dužini, također mažemo hemangiom, što dovodi do njegova laganog povlačenja. Sok od mesnatih stabljika nevena, kojeg istisnemo u sokovniku, također pomaže da se hemangiom ostrani. Eliksir švedske grenčice, često primjenjivan, isto tako otklanja tu tvrdokornu kožnu bolest.

Navedeni sokovi i tinkture izvrsna su pomoć i kod različitih madeža i crvenih madeža, smetnji pigmentacije, staračkih pjega, kao i kod vitilinga (bijeli biljezi) i skidanja bradavica.

Dvomjesečna beba imala je na prsima hemangiom veličine graha kojeg je trebalo odstraniti operativnim putem. Plašljiva majka strahovala da će kod operacije njezina dojenčeta doći do komplikacija. Počela je više puta na dan mazati oboljelo mjesto sa švedskom grenčicom. Približno nakon šest tjedana tvorevina je nestala.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Marija Treben

Na vrh