Connect with us

Marija Treben

Liječenje leukemije po metodi i receptima Marije Treben

U ovom članku donosimo vam recepte za liječenje leukemije. Ovi recepti objavljeni su u Knjizi “Zdravlje iz božije ljekarne” autora Marije Treben.

LEUKEMIJA-Maria Treben

Preporučljiva čajna mješavina; 20 gr čestoslavice, 20 gr pelina, 30 gr rosopasa, 15 gr maslačkova korijena, 25 gr broćike, 30 gr bazginih izdanaka, 30 gr koprive, 25 gr suručice, 25 gr stolisnika, 30 gr nevena i 15 gr gospine trave.

Na  četvrt litre vode stavljamo jednu punu čajnu žličicu biljne mješavine. Tijekom dana popijemo najmanje dvije litre čaja u gutljajima. Od velika je značenja, ubrati svježe bilje u prirodi,, bar neko od navedenog. Kako kod leukemije u najvećem broju slučajeva uzrok nastanka bolesti treba tražiti u slezeni moramo piti još šest gutljaja čaja od iđirotova podanka. Punu čajnu žličicu iđirotova podanka nakvasimo tijekom noći u četvrt litre hladne vode, ujutro zagrijemo i procijedimo. Od toga pijemo prije i poslije svakoga obroka po jedan gutljaj. Tri čajne žličice (možemo staviti i do tri velike žlice) švedske grenčice razrijedimo s tri šalice biljnoga čaja. Tu količinu pijemo razdijeljenu uvijek pola sata prije i pola sata nakon svakoga obroka. Preporučljivi su i oblozi od švedskoga bilja u trajanju od 4 sata u području jetre i slezene, isto kao i oblozi od poljske preslice, smekšane na pari. Sve vrste kiselina, kao narandže, limune, grejp, različite voćne sokove i kiselkasto sirovo voće valja izbjegavati, kao i zasoljena, jako začinjena jela, kobasičarsku robu i masno meso. Kompot od jabuka možemo jesti u neograničenim količinama.

Početkom studenoga 1978. godine došli su k meni zdvojni roditelji s jedva šestogodišnjim dječačićem. Peter W. Iz  Njemačke imao je leukemiju u zadnjem stadiju. Počelo je u svibnju 1978. s temperaturom i bolovima u nogama. Kako mu se stanje nije poboljšavalo otišao je početkom lipnja 1978. u bolnicu u Mannheim i tamo proveo 11 tjedana. Nakon otpuštanja iz bolnice nije zamijećeno nikakvo poboljšanje. Kad sam ga prvi put vidjela, Peter više nije imao kose, bio je jako blijed, umoran i bez teka. Ispod očiju je imao velike crne podočnjake, a na njemu se vidjelo da je teško bolestan. Dijete je nakon prve kupke od majčine dušice, koju su roditelji pripravili na moj savjet, odmah živnulo. Vodu za kupanje izlili su ponovo na bilje, još dva puta zagrijali, te su tako mogli napraviti tri kupke. Nakon toga je pio čaj od navedenoga bilja. Dijete je, iako još tako malo, svakih četvrt sata popilo po gutljaj čaja, gledalo je tačno na sat. Također se u jelu držao uputa propisane dijete. Krajem studenoga 1978. roditelji su otišli u bolnicu u Mannheim na pretrage  krvi. Profesoru je bila zagonetka to što se nalaz krvi jako popravio. Sredinom prosinca djetetu je ponovno izrasla gusta kosa i opet je išlo s roditeljima na pretrage krvi. Tamo su rekli; „Krvna slika je bila bolja od normalne“. Liječnici nisu znali čemu da pripišu to nevjerovatno, neshvatljivo izlječenje. U travnju 1979. došao je Peter kao potpuno zdravo dijete sa svojim roditeljima na moje predavanje u Traunstein, Gornja Bavarska. Bilo je prisutno oko 1800 ljudi. Tomu primjeren bio je pljesak kad sam Petera predstavila publici i ispričala im o njegovoj patnji. I krajem listopada 1979. godine Peter i njegovi roditelji su došli na moje predavanje u Pforzheim na kojem je prisustvovalo 2200 ljudi. I tu sam mogla predstaviti publici potpuno zdravo dijete. Za Božić 1979. Peter mi je pisao da još uvijek redovito pije biljni čaj, a majka mu i dalje stavlja obloge od švedske grenčice na slezenu i vrat i masira ga mažuranovim uljem (i vratne žlijezde su bile oboljele). Na listu papira mi je s raznim bojama nacrtao neven, koprivu i stolisnik i ispod napisao „Moji spasitelji“, što smatram izvanrednim. Roditelji ga jjoš i danas s vremena na vrijeme vode liječniku na pretrage krvi, iako je Peter postao zdrav mladić.

Smatram da su liječničke kontrole izuzetno važne. I pijenje biljnog čaja i daljnje stavljanje obloga je po mom mišljenju dobro. To štiti jednom oboljeloga od zloćudne bolesti od recidiva.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Marija Treben

Na vrh