Connect with us

Priroda i zdravlje

Liječenje nabreklih vena po metodi Rudolfa Brojsa

Ovaj recept objavljen je u knjizi Rak Leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“ Rudolf Brojs .

NABREKLE VENE

Ko pati od nabreklih vena na nogama, češće preko dana trebalo bi da radi sledeće: ležati na leđima, dizati uvis desnu nogu, drmusati je nakon pet do osam kundi, a onda je posle drugih pet do osam sekundi spustiti. Čekati novih pet do osam sekundi, pa isto učiniti sa levom nogom. Posle toga isto primeniti sa obe noge istovremeno. Posle spuštanja noge ustati tek kad su se noge dovoljno napunile krvlju. Trajanje vežbe 40—60 sekundi. Što češće to radimo u jednom danu, nabrekle vene će brže nestajati.

Ako se noge podignu uvis i drže 10 do 16 sekundi, krv se vraća, a u venama ostaje veoma malo krvi. Kad se noge spuste, u vene ponovo poteče sveža krv, koja ih hrani, revitalizira i skuplja.

Kod nabreklih vena venski zalisci i zidovi su omlitaveli (dakle, kao paralizovani) pa se zato šire. Jedno poređenje: ako na gumi od bicikla postoji slabo mesto I mi je pumpamo, guma će se na tom mestu proširiti, kao i nabrekle vene.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Na vrh