Connect with us

Priroda i zdravlje

Liječenje plućne i srčane astme po metodi Rudolfa Brojsa

U ovom članku donosimo vam recept za liječenje plućne i srčane astme, Ovaj recept objavljen je u knjizi Rak Leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“ Rudolf Brojs .

PLUĆNA I SRČANA ASTMA

Ako su funkcije jetre i žuči u redu, oko tri nedelje treba piti čaj od luka. Dve glavice crnog luka veličine jajeta, sa Ijuskom, 10—15 minuta kuvati u jednom litru vode, sa 100 g žutog šećera. Piti ga preko dana,
gutljaj po gutljaj, ohlađen. Zatim, preko dana često jesti ribanu rotkvu sa Ijuskom, uz nešto žutog šećera. Rotkvu možemo jesti i kao salatu, ali nikako sa solju! Osim toga, ujutru piti 1/4 litra toplog (smlačenog) mleka ili šire sa srebrenkom. O pripremi, vidi pod „Grčevi” str. 96. (”

Jedan prstohvat srebrenke kuvati u 1/4 litra mleka,vina ili šire. Srebrenku staviti u hladnu tečnost, a kad proključa, skloniti i procediti.

Kod ženskih grčeva, jedan do dva dana pre menstruacije i za vreme same menstruacije. Na taj način je već prvi put nešto bolje. Drugi put još bolje, a tako i treći put. Posle četvrtog puta od gr- čeva se gotovo više ništa ne oseća.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

“)

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh