Connect with us

Priroda i zdravlje

Liječenje prebolnog krvarenja tokom menstruacije po metodi i receptima Rudolfa Brojsa

Ovaj recept objavljen je u knjizi Rak Leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“ Rudolf Brojs .

PREOBILNO KRVARENJE ZA VREME MENSTRUACIJE

U slučaju ovakvih tegoba potrebno je duži period vremena, svakodnevno, gutljaj po gutljaj uzimati po jednu šolju čaja od brdske hajdučice virka, zajedno sa jednom šoljom čaja od trave od srca. Vidi ispod: Razna krvarenja.

RAZNA KRVARENJA

U slučaju krvarenja iz nosa, debelog creva, desni i u mozgu, dva puta dnevno uzimati po tri kapi tincture od korenja trave od srca, nerazređene na jezik, ili piti, gutljaj po gutljaj, jednu šolju ohlađenog čaja od korenja trave od srca na dan. Za pripremanje čaja od trave od srca i tinkture, vidi pod: Dizenterija.

U slučaju krvarenja iz desni posle svakog obroka, a naročito posle uzimanja slatkiša, najpre oprati zube,
a potom ispirati usta sa čajem od korenja trave od srca i malo ga piti. Posle oko 14 dana, umesto čaja od korenja trave od srca, mogu se uzimati kapi istog korenja.

Krvarenje u mozgu (moždani udar), osim kapi korenja trave od srca ili čaja od istog korenja, treba piti još i jednu šolju čaja od trave broska (peucedanum ostruthium). Najbolje je uzimati po jedan mali gutljaj na svaki sat. Jednu kafenu kašičicu broske kuvati tri minuta u 1/4 litra šire. Uzimati takode na svaki sat, po jedan mali gutljaj. To najbolje deluje prvog dana posle moždanog udara.

Više recepata i čitavu knjigu od Rudolfa Brojsa možete pronaći na ovom linku Rudolf Brojs recepti.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Na vrh