Connect with us
Uvod Sadik Sadiković - Narodno Zdravlje

Priroda i zdravlje

Liječenje umora i obamrlosti mišića po metodi i receptima Sadika Sadikovića

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Obamrlost mišića počinje od palca te se protegne na čitavo tijelo uz velike bolove. Liječi se čajem od mladih grančica i cvijeta imele, koja raste na hrastovom stablu (Viscum album L), kadulje (Salvia ofcinalis L), kantarije (Erytraea Centaura Pers.) i vrhova od smreke (Juniperus communis) po 4 g, pelina 3 g, što se sve u pola litre vode potopljeno drži 12 sati, prokuha i još 10 minuta pari.

Dnevno se uzima sedam-osam puta meda u malim obrocima, zatim boba od smreke od 4 do 15 boba i 15 do 4 bobe, 6 do 3 puta. Tjedno treba tri-četiri puta bolna mjesta odvarom od trina oblagati.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Obloge držati jedan do jedan i pol sat. Gornje tijelo treba polijevati dva puta tjedno i dva puta donje, jednom leđa i jednom cijelo tijelo.

Osim toga, treba uzeti jedan do dva puta polukupelj. Polukupelj i polijevanje poduzimaju se hladnom vodom u vremenu od 10 sekundi, postupno od jedne do jedne i pol minute. Jednom do dva puta tjedno treba uzeti veliku toplu kupelj za opću okrjepu, i to: od trina, slame od zobi, smreke, boba ili ružmarina. Trine i slame uzme se dva i pol do tri kilograma, smreke 1 kg, ružmarina 1 kg. To se 12 sati drži potopljeno, pola sata kuha te u kadu ovaj odvar ocijedi.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Reklama

Izradu i održavanje našeg portala povjerili smo:

Izradu i održavanje našeg portala povjerili smo:

KATEGORIJE

Na vrh