Connect with us

Priroda i zdravlje

Liječenje žutice po metodama i receptima Rudolfa Brojsa

Ovaj recept objavljen je u knjizi Rak Leukemija i druge prividno neizlečive bolesti izlečive prirodnim putem“ Rudolf Brojs .

ŽUTICA

U slučaju žutice četiri dana treba jesti samo crnu rotkvu sa Ijuskom i krompir-pire bez masnoće i soli, uz puno rotkve. Ljuska rotkve je u tom slučaju najvažnija. Rotkvu zato nikada ne Ijuštiti! Leti bi eventualno trebalo koristiti druge vrste rotkve.

Jednom sam imao slučaj žene koja je već tri dana imala karakteristične simptome žutice, a još nije bila u poseti iekaru. Njenom mužu sam rekao za terapiju sa rotkvom. Njegova žena nije mogla da ih jede, pa je četiri dana uzimala samo ribane Ijuske od rotkve sa nešto nepreradenog (žutog) šećera i krompir-pirea sa rotkvom. Posle četiri dana žena više nije bila žuta i nije imala tegoba

Drugi slučaj: Pre više godina u moju kuću je kasno uveče došao jedan čovek sa svojim ocem, obolelim
od žutice. Njemu sam u 22 h, sa baterijskom lampom u ruci, doneo dve male crne rotkve iz bašte, odmah ih naribao i dao mu da jede s nešto žutog šećera. Pošto ni on nije voleo rotkvu, bilo mu je teško da ih jede. Nekako je pojeo i drugu rotkvu i posle nekoliko dana od žutice se nije moglo videti ništa.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Više recepata i čitavu knjigu od Rudolfa Brojsa možete pronaći na ovom linku Rudolf Brojs recepti.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Na vrh