Connect with us
Mesec dana je umesto vode pila ovaj napitak: Regulisala je holesterol, a od kilograma viška nije ostao ni trag! - Ljepota i zdravlje

Ljepota i zdravlje

Mesec dana je umesto vode pila ovaj napitak: Regulisala je holesterol, a od kilograma viška nije ostao ni trag! – Ljepota i zdravlje

Gubitak kilograma obično je povezan sa intenzivnim vežbanjem i dijetama, međutim nutricionisti su sigurni da ukoliko vodu zamenite ovim napitkom na određeni vremenski period možete sagoreti značajan broj kalorija.

Hidratacija je od izuzetne važnosti za dobro stanje organizma, pa i za proces mršavljenja. Ako umesto ili pored vode u jelovnik dodate i zeleni čaj, kilogrami će doslovno sami početi da nestaju.

Dugi niz godina je poznato da je zeleni čaj odličan za mršavljenje, a takođe se smatra jednim od najzdravijih napitaka na svetu.

Uključivanjem u ishranu povećaće sagorevanje masti i pomoći vam da izgubite kilograme. Istraživanja pokazuju da je efikasan i u sagorevanju masti sa stomaka, a dobro je poznato da je sa ovog predela najteže skinuti masne naslage.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Dejvid Vajner, nutricionista, je objasnio kako zeleni čaj utiče na proces skidanja kilograma: “Da biste smršali i sagoreli masnoće, telo prvo mora da razgradi salo i prebaci ga u krvotok. Jedinjenja u zelenom čaju mogu da pomognu ovaj proces pojačavanjem dejstva nekih hormona koji sagorevaju masti, poput norepinefrina.

Dejvid, takođe, objašnjava da je zeleni čaj pun antioksidanata, za koje je poznato da pomažu telu u borbi holesterola, ali i kod gubitka kilograma.

Program koji on kreira i plan ishrane sadrže velike količine zelenog čaja, a čak preporučuje da se voda potpuno zameni zelenim čajem. Meri (45) koja je isprobala ovu metodu, za mesec dana je izgubila čak 5 kilograma viška, a pored toga, regulisala je i nivo holesterola.

Dejvid navodi da je potrebno minimalno redukovati ishranu, izbaciti slatkiše i sokove i piti dosta zelenog čaja kako biste telo doveli u red.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljepota i zdravlje

Na vrh