Connect with us

Ljekovito bilje

Metoda čuvenog ruskog doktora Vasiljeva: Za 5 dana kompletno čisti telo od nakupljenih toksina i teških metala! – Ljekovito bilje

Tokom života u našem telu se talože tokini koji usporavaju i ometaju rad organa. Ove štetne materije je moguće ukloniti promenom načina ishrane, a metoda ruskog lekara se pokazala kao izuzetno učinkovita

Da bi se izbegli mnogi zdravstveni problemi neophodno je s vremena na vreme rasteretiti telo i uraditi kompletni detoks. Creva igraju važnu ulogu u funkcionisanju mnogih organa, stoga je važno da ona budu zdrava. Sistematsko čišćenje digestivnog trakta garantuje dobro zdravlje celog tela i dugovečnost. Metoda doktora Vasiljeva se zasnivana sledećim principima:

Mehanizam čišćenja zasnovan je na konzumiranju barenog pirinča u roku od 5 dana, uz minimalno dodavanje soli i drugih začina, a najbolje bi bilo uopšte ih ne upotrebljavati.

Takozvana terapija pirinčem pomaže u poboljšanju metabolizma i funkcija bubrega i jetre, uklanja nakupljena toksična jedinjenja i pomaže u borbi protiv viška kilograma. Pored toga, odlična je prevencija za bolesti kao što su osteohondroza, artritis i bolesti genitourinarnog sistema.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Dakle u roku od 5 dana za doručak pojedite porciju pirinča koji ste prethodno obarili. Pre ovog obroka dozvoljeno je popiti čašu vode, a nakon njega 4 sata ne smete ništa da jedete, niti da pijete.

Tek nakon 4 sata možete pojesti ručak koji bi trebao da bude lagan. Za večeru je najbolje popiti šolju jogurta. U roku od 5 dana organizam će se oporaviti, a toksini koji su se taložili u crevima će nestati.

Uglavnom se dogodi da osoba postane gladna već nakon 2 sata od obroka, ali treba biti uporan. Ukoliko se ne ispoštuje period od 4 sata između doručka i ručka metoda neće dati rezultate.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh