Connect with us

Ljekovito bilje

Muškarac (56) pronašao domaći lek za žgaravicu: Tri gutljaja pre obroka i nema stomačnih problema! (RECEPT) – Ljekovito bilje

Kad sam bio mlad jeo sam masno, pečeno, prženo.. Sve ono što nije trebalo. Nije prošlo mnogo, želudac je počeo da reaguje na skoro svu hranu. Nakon obroka osećao sam teret u stomaku, a kiselinu u grlu. Lekovi iz apoteke nisu pomagali.

Komšija mi je savetovao da pijem čaj od kamilice pre jela, kako bih “ubio žgaravicu”, a onda sam i sam počeo da se raspitujem za narodne lekove i tako sam sam došao do ovog leka koji pomaže u suzbijanju žgaravice.

Ovaj domaći lek za žgaravicu pravim tako što u šolju od 250ml ključale vode dodam čajnu kašičicu sušene kamilice, pola kašičice sušenog nevena i trećinu kašičice semena lana. Sve to izmešam i stavim u termos čašu da odstoji preko noći. Sutradan to procedim i pijem 4 do 5 gutljaja oko 15 min pre obroka. Ovo preporučujem da pijete dve nedelje – ne više od toga i pre ispijanja ovog čaja obavezno se posavetujte sa lekarom, pogotovo ako imate problema sa alergijama.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Garantujem vam da ova mešavina uklanja iritaciju želuca i upalu jednjaka, normalizuje kiselost u stomaku.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljekovito bilje

Na vrh