Connect with us
Cimet u bašti: Prirodni fungicid, tjera štetočine, stimuliše rast biljaka!

Ljekovito bilje

Najmoćnija kombinacija za imunitet ikada: Popijte ovo ujutru na prazan stomak i zaboravite šta znači bolest!(RECEPT) – Ljekovito bilje

Priroda nam je dala sve što nam je potrebno za dobro zdravlje, a ova kombinacija sastojaka moćnija od bilo čega što ste do sad probali.

Imuni sistem ugrožen je brojnim faktorima, stresom, manjkom sna, lošom i neuravnoteženom ishranom, virusima, bakterijama…Sve ovo govori u prilog tome da mu je neophodna konstantna dodatna briga kako bi ostao očuvan i štitio vaše telo od svih spoljnih i unutrašnjih “neprijatelja”. Zato je potrebno da mu obezbedimo dobar “materijal” kako bi mogao da na najbolji način radi svoj posao i štiti naš organizam od svih štetnih uticala i prouzrokovača bolesti.

Da ne zaboravimo najbitnije, imuni sistem je klučan u borbi sa slobodnim radiklima, koji su među vodećim uzročnicima kancera, a i od vitalnog je značaja za očuvanje integriteta zdravih ćelija organizma.

Da sumiramo, jak imuni sistem = dobro zdravlje. Tačka.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Evo kako da pojačate i osnažite svoj imunitet uz tradicionalni recept od samo tri potpuno prirodna sastojaka.

Sve što je potrebno da uradite jeste da ujutru kada ustanete, na prazan stomak popijete mešavinu koja sadrži :kašičicu kokosovog ulja, kašičicu organskog cimeta (ne iz kesice), na vrh kašike crnog mlevenog bibera i tome dodate kašiku mlake vode. Smesu lagano promešajte i popijte i nemojte ništa jesti narednih 30 minuta.

Pored toga što će vaš imunitet “nabildovati” do maksimuma, ova zlata vredna mešavina obložiće i vaš želudac i smanjiti eventualne tegobe sa varenjem ili kiselinom, koje imate, zajvaljujući blagotvornim dejstvima kokosovog ulja na želudačnu floru.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh