Connect with us
Recept za dug život:Snižava holesterol, čuva ćelije i nervni sistem, štiti od kancera–čaša ovog napitna dnevno SVE LEČI! - Ljekovito bilje

Ljekovito bilje

Najmoćniji narodni napitak: Čisti telo od masnoća i nataloženih toksina u rekordnom roku! (RECEPT) – Ljekovito bilje

Ovaj napitak u sebi sadrži sve potrebne vitamine i minerale, a dobro će doći nakon obilnog konzumiranja hrane ili nezdravog načina života. Redovnom upotrebom iz tela ćete izbaciti sve nataložene toksine i masnoće.

Za pripremu vam je potreban celer i limun, a evo zašto baš ova dva sastojka čine tako moćan spoj:

Celer sadrži veliku količinu vode koja olakšava varenje i izlučivanje. Osim toga, sadrži jedinjenje pod nazivom NBP koje poboljšava cirkulaciju creva. Takođe, sadrži ftalid, jedinjenje koje smanjuje proizvodnju hormona stresa, opušta mišiće oko arterija i poboljšava cirkulaciju. Kalijum koji se nalazi u celeru će stabilizovati otkucaje srca i sniziti krvni pritisak.

Limun je bogat vitaminom C, a on je neophodan za pravilno funkcionisanje celog tela. On će pomoći u izbacivanju toksina i masnoća u rekornom roku.

Priprema napitka:

Sastojci:

  • 400 gr celera
  • 1 kg limuna

Priprema i konzumacija:

Izrendajte 400 gr korena celera. Dodajte ga u 2l vode i u to izrendajte malo limunove kore. Kuvajte 20 minuta, a zatim ostavite da se ohladi 5-6 sati.

Iscedite 1 kg limuna i dodajte ga u vodu s izrendanim celerom. Procedite tečnost kroz cediljku i prelijte u staklenu flašu.

Ovaj napitak konzumirajte pre obroka 3 puta dnevno. Pijte oko 1 dl, a možete ga razblažititi i vodom.

Napitak čuvajte isključivo u frižideru.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljekovito bilje

Na vrh