Connect with us

Korisni saveti

Najprecizniji Horoskop na Svetu: Otkrijte Vaš Znak u Burmanskoj Astrologiji

Burmanska astrologija, poznata kao Mahabote, potiče iz manastira mjanmarskih monaha i pruža jedinstven pogled na horoskop zasnovan na broju osam, koji ima duboko ukorenjeno značenje za narod Mjanmara. Ova drevna veština je intrigantna ne samo zbog svoje egzotičnosti već i zbog temeljnog oslanjanja na osam planetarnih energija, osam dana u nedelji (svaki deljen na dva), osam strana sveta i osam znakova zodijaka.

Sedmica, koja je osnovna jedinica vremena, je podeljena u dva dela od strane monaha – svaki sa po 12 časova. Veruje se da svaki od osam pravaca ima jedinstvenu vibraciju i nosi određenu energiju. Ovo je srž Burmanske astrologije.

Razotkrijte Vaš Znak:

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Nedelja – Geruda: Ova mitska ptica, božanstvo kojim vlada Sunce, simbolizuje ljubaznost i velikodušnost. Ljubitelji kvalitetnih izazova, energetični i inspirativni.

Ponedeljak – Tigar: Sa vladavinom Meseca, tigar označava pažljivu, inteligentnu osobu sa oštrim okom za detalje. Strpljivi vođa, odgovorni i posvećeni cilju.

Utorak – Lav: Mesec vlada i lavom koji simbolizuje ponos, jaku volju i samouverenost. Vođa sa strašću za izazovima.

Sreda (00-12) – Kljovati Slon: Merkur vlada ovim slonom, predstavljajući sreću, entuzijazam, strast i nezavisnost. Skloni preuzimanju kontrole i dominaciji.

Sreda (12-24) – Slon: Slonom bez kljova vlada Rahu, čineći ih tajnovitim, uspešnim u poslovanju i nezavisnim u razmišljanju.

Četvrtak – Pacov: Pod vlašću Jupitera, pacov predstavlja duhovitost, brzinu uma i ambiciju. Snalažljivi pojedinci sa introvertnom prirodom.

Petak – Gvinejska Svinja: Ovaj znak, pod vlašću Venere, ukazuje na umetničku dušu, inovativnost i ljubaznost. Osećajni prijatelji, ponekad neodlučni.

Subota – Zmaj: Saturn vlada ovim znakom, stvarajući filozofske umove s izuzetnim smislom za humor. Pozitivni, samopouzdani pojedinci s razumevanjem za druge.

Burmanska astrologija pruža jedinstvenu perspektivu na ličnost i karakter prema danu u nedelji kada ste rođeni. Ova drevna umetnost ne samo da otkriva životinjski simbol koji vas predstavlja, već i otvara vrata za duboko razumevanje vaše suštine i potencijala. Saznajte više o sebi kroz oči Mahabote i istražite jedan od najtačnijih horoskopa na svetu.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti

Više u Korisni saveti

Na vrh