Connect with us

Ljekovito bilje

NAPITAK KOJI BUKVALNO “DIŽE IZ MRTVIH”: Ovaj recept se već decenijama preporučuje ljudima koji imaju najteže oblike bolesti – Ljekovito bilje

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Iako svi kažu da je užasnog ukusa, niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fantastični

Već decenijama je hit u svetu. U bilo kojem kutku planete, na pomen da je neko suočen sa teškom bolešću ili slabim imunitetom, uvek se nađe neko ko će preporučiti ovaj sok, kao magičan napitak, za jačanje tela.

To je sok od cvekle i šargarepe, a ako vam je muka pri samoj pomisli na kombinovanje ove dve namirnice u tečnom stanju, niste jedini. Decenijama se ovaj sok preporučuje ljudima koji idu na hemoterapiju, jer se savršeno bori protiv svih posledica ove vrste lečenja raka.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Iako svi kažu da je užasnog ukusa, niko nije prestao da ga pije jer su rezultati fantastični. Zato kažu da bukvalno vaskrsava iz mrtvih – i to nije samo za one koji imaju zdravstvene probleme!

Ako se osećate preopterećeno, nemate energije i depresivni ste, možda vam je upravo ovo potrebno.

Veoma je lako se pravi:

Neophodno:

  • 1 kg repe
  • 1 limun
  • pola kilograma šargarepe
  • 3 pomorandže
  • 3 jabuke
  • 1 kilogram meda

Priprema:

Jednostavno očistite sve sastojke i stavite ih u blender. Dobićete sok crvenkaste boje, koji zatim možete rasporediti u flaše (ili tegle, jer bi bilo idealno da ne stoji u plastici) i čuvati ga u frižideru.

Primena: Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, natašte i samo pola čaše. Ako svakodnevno pijete ovu kesicu, za deset dana ćete osetiti neverovatnu promenu u pogledu energije i raspoloženja. Sok koji „vaskrsava iz mrtvih“. Decenijama je hit u svetu, a preporučuje se ljudima koji imaju najteže bolesti da ga uključe u svoju redovnu ishranu.

Izvor: alo.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh