Connect with us

Ljekovito bilje

Napravite prirodni antibiotik za suzbijanje urinarne upale – Ljekovito bilje

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Dosadne i bolne urinarne infekcije najčešće izaziva bakterija ešerihija koli. Pored medikamenata pomenute infekcije efektno mogu da se liječe i prirodnim lijekovima.

Ljekovito bilje efikasno može da pomogne kad vas muče bolne urinarne infekcije, kad stalno osjećate potrebu da mokrite, kad osjećate bol u donjem dijelu stomaka i kad vam pritisak pravi problem dok hodate. Pomenute tegobe najčešće izaziva bakterija ešerihija koli.

Kako biste riješili pomenute probleme i kako bi urinarna infekcija bila izliječena bez upotrebe lijekova, prijedlažemo vam provjereni prirodni lijek. Neki prirodni antibiotici odlično će vam pomoći u prevazilaženju problema.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Kako se priprema prirodni antibiotik

Antibakterijska i antivirusna dejstva dolje navedenih sastojaka efikasno uništavaju najupornije bakterije ešerihije koli.

Potrebni sastojci:

 

  • 250 g korijena peršuna
  • 250 g limuna sa korom
  • 250 g meda
  • 2 dcl maslinovog ulja

Priprema:

Korijen peršuna i limun sa korom treba sitno isjeckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, sjedniti u blenderu.

Kašastu masu koju treba čuvati u frižideru. Ujutro, prije doručka i kafe, pojesti jednu kafenu kašičicu. Kad pojete sadržaj teglice, trebalo bi da je bakterija nestala iz vašeg urinarnog trakta.

Med za ovaj recept nabavite kod provjerenog pčelara. Limun prije upotrebe držite u hladnoj vodi pomiješanoj sa sodom bikarboom sat vremena – na taj način će se uništiti pesticidi koji su nanijeti prskanjem limuna dok je još bio na stablu.

Izvor: nezavisne.com

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh