Connect with us

Ljekovito bilje

NARODNO SREDSTVO PROTIV KAŠLJA Ovako se pravi čudesno moćan oblog za čišćenje pluća

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Ako je bronhitis na samom početku, rezultat će biti vidljiv već poslije prve upotrebe

Snažni prirodni lek koji vam donosimo je jedan od najboljih načina borbe sa bronhitisom i kašljem. List kupusa sa medom, to je zaista kvalitetno narodno sredstvo protiv kašlja.

Za ovo lečenje ne postoji uzrasna ograničenja, podjednako je efikasan, kako za malu decu, tako i za potpuno odrasle osobe. Trebat će vam samo 2 sastojka: 1 glavica kupusa, med.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

A ovako se sprema oblog:

Pre svega lagano odvojte jedan list od glavice. Posle toga list kupusa trebate spustiti na nekoliko minuta u vrelu vodu. Postaće topao i mekan. Zatim jednu stranu namazati medom. Tu stranu, gdje je med, staviti na grudi.

Preko kupusa staviti najlonsku kesu i umotati šalom ili peškirom. Ako je kašalj jak, biće potrebna dva lista kupusa – jedan se stavlja na grudi, a drugi na leđa. Oblog skinuti ujutro. Koža se prebriše vlažnom krpom, ili se ispira mesto gde je bio oblog, i sve što je on izvukao.

Ako je bronhitis na samom početku, rezultat će biti vidljiv već poslije prve upotrebe. Lečenje se sprovodi pet noći. I uskoro, od opterećujućeg kašlja, neće ostati ni traga. Aktivni sastojci meda i kupusa, a takođe i toplota, doprinose smanjenju kašlja, a i nestanku upalnog procesa. Med naizmjenično možete zamjenjivati sa toplim ricinusovim uljem.

Ovo su samo neke od odličnihj prednosti kupusovog obloga! Recite i svojim prijateljima o njegovim čudesnim moćima.

Izvor: alo.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh