Connect with us

Ljepota i zdravlje

NE BACAJTE PARE NA SKUPE PREPARATE Potopite stopala u jabukovo sirće, očistićete telo od toksina, na prirodan način

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Ovi toksini se akumuliraju u telu kada imate nezdrave navike u ishrani, kao što je često jedenje prerađene hrane i zasićenih mast

Ne bacajte novac na skupe i beskorisne preparate za detoksikaciju, ovaj metod će vas potpuno pročistiti i učiniti da se osećate bolje nego ikada u životu!

Zašto se toksini akumuliraju u telu?

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Ovi toksini se akumuliraju u telu kada imate nezdrave navike u ishrani, kao što je često jedenje prerađene hrane i zasićenih masti. Čak i kada izađete napolje, udišete vazduh iz zagađenog vazduha i toksini se nakupljaju u telu. Mogu se pojaviti i ako ne vežbate redovno.

Postoje različite vrste postupaka detoksikacije, kako kućne tako i električne. Štaviše, ovo je poznato kao jedna od najsigurnijih metoda detoksikacije stopala.

Primenom ove metode možete postati zdraviji i očistićete telo na prirodan način. Postoji mnogo načina da se jabukovo sirće koristi u svrhu lepote i lečenja raznih bolesti, ali malo ko je probao ovaj trik.

Napunite dve trećine lavora toplom vodom, dodajte šolju jabukovog sirćeta i promešajte. Potopite stopala i držite ih u ovoj mešavini najmanje 30 minuta, a zatim ih isperite hladnom vodom.

Ova kupka za stopala će oživeti suve delove kože na stopalima, pomoći kod gljivičnih infekcija, ublažiti znake starenja i opustiti mišiće celog tela.

Izvor: alo.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljepota i zdravlje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh