Connect with us
Prirodno posvjetljivanje kose

Ljepota i zdravlje

NEPOBEDIV PRIRODNI NAČIN IZVLAČENJA PRAMENOVA: Posvetlite kosu u dva jednostavna koraka, bez hemije i frizera! – Ljepota i zdravlje

Ako želite organski i prirodni način, bez hemikalija – limunov sok je savršen izbor.

Korišćenje limunovog soka u cilju farbanja kose može vremenom posvetleti vašu nijansu, ali i ostaviti efekat “Sunca u kosi”, odnosno divnih osunčanih pramenova.

Trik sa limunom za prirodno farbanje kose je stari i koristile su ga možda i vaše mame i bake, a ponekad efekat posvetljivanja može trajati mesecima.

Postoje razni preparati za izbeljvanje kose, kao i farbe, ali ako želite organski i prirodni način, bez hemikalija – limunov sok je savršen izbor.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Osim što može da posvetli kosu, limun je pun antioksidanasa i vitamina C koji mogu nahraniti vlasi. Evo kako da isprobate ovaj trik!

Sipajte limunov sok u bočicu sa raspršivačem, pa naprskajte obilno po kosi. Koristite češalj da ravnomerno raporedite sok po kosi i razdvojite kosu na razdeljak na sredini. Ostavite da odstoji oko sat vremena i sedite na suncu da se sok osuši na kosi. Nakon toga isperite kosu na uobičajen način i nanesite hranljivu masku.

Kako biste dobili željeni rezultat, ovaj ritual lepote moraćete da ponovite nekoliko puta.

Napomena: Ukoliko imate osetljivu kožu i kosu, posavetujte se sa stručnjakom pre prirodnog farbanja.

Izvor: stil.kurir.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljepota i zdravlje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh