Connect with us

Ljekovito bilje

Nesanica Nema Šanse: Isprobajte Ovaj Magični Napitak za Dubok i Miran San

Nesanica može biti prava noćna mora, doslovno i figurativno. Ne postoji mnogo stvari gore od pokušaja da zaspite, a um vam je ispunjen brzim mislima i brigama koje se čini da nikada ne prestaju. Ali, postoji nešto čarobno u ispijanju tople šolje napitka pre spavanja, što može zaista pomoći da se opustite i olakšate put do snova. Predstavljamo vam ukusan napitak koji ne samo da je ukusan već će vas uspavati kao bebu, a sve to dolazi sa pečatom odobrenja Lepa & Srećna.

Sastojci:

  • 1 šolja mleka
  • 1 kašičica meda
  • 2 kapi ekstrakta vanilije
  • Pola kašičice cimeta

Priprema:

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----
  1. Počnite pripremu ovog čarobnog napitka tako da šolju mleka stavite u mikrotalasnu pećnicu i zagrijte je dok ne postane vruća i na površini se stvori nežna pena, što bi trebalo da traje oko 3 minuta.
  2. Nakon što ste postigli željenu temperaturu mleka, dodajte mu med i ekstrakt vanilije. Pažljivo promešajte kako bi se svi sastojci lepo sjedinili.
  3. Pre samog posluživanja, pospite napitak cimetom, koji će mu dati poseban šarm i ukus.

Ovaj čarobni napitak ne samo da će vas opustiti i pripremiti za san, već će vam omogućiti da zaronite u dubok i miran san koji će vas obnoviti za novi dan. Oprostite se od nesanice i dobrodošli snovi.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti

Više u Ljekovito bilje

Na vrh