Connect with us

Ljekovito bilje

Očistite organizam prirodnim receptom naših baka – Ljekovito bilje

Čišćenje organizma treba provoditi najmanje jednom u šest mjeseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti. Uz recept u nastavku teksta očistite organizam od toksina.

Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisutnosti toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih tvari.

Mnogi od vas znaju da je kefir “eliksir mladosti i zdravlja”, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: jača organizam, pomlađuje krvne žile, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je za pamćenje i koncentraciju, osobito za starije osobe. Snižava pritisak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

U kombinaciji s kefirom, smanjuje razinu šećera u krvi, čisti crijeva i krvne žile, normalizira metabolizam i rad gušterače, povećava razinu hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo.

Ljekovita smjesa kefira i heljdinog brašna – recept

Sastojci:

  • 1 žlica heljdinog brašna,
  • 180 ml kefira,
  • po želji malo meda.

Priprema:
Žlicu heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promiješati. Učinite to navečer i ostavite u hladnjaku. Ujutro, još jednom promiješajte i pojedite ga. Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka.

Po želji zasladite s malo meda. Poslije nemojte ništa jesti 3 sata. Kura čišćenja neka traje 14 dana.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh