Connect with us

Marija Treben

Popravljanje slabog uspjeha u školi po metodi i receptima Marije Treben

U ovom članku donosimo vam metode za popravak uspjeha u školi. Ovi recepti objavljeni su u Knjizi “Zdravlje iz božije ljekarne” autora Marije Treben.

SLAB ŠKOLSKI USPJEH (u djece)-Marija Treben

Jedna mi je majka zadovoljna pričala, da je njezin dvanaestogodišnji sin u školi potpuno nezainteresiran; učitelji su joj rekli na roditeljskom sastanku, da dječak na nastavi uopće više ne sudjeluje i da oni s njim ništa više ne mogu učiniti. Dječak koji je ranije uvijek bio zdrav i dobar sportaš, sada je bio blijed i imao je tamne podočnjake, po mom sudu morao je biti bolesatan. Savjetovala sam da dnevno pije dvije šalice svježega čaja od koprive s dvije čajne žličice švedske grenčice. U kratkom vremenu od šest tjedana do roditeljskoga sastanka svi su bili iznenađeni; učitelji, roditelji i na kraju i dijete. U tom su razdoblju njegove ocjene iznenada skokovito rasle. Iznenadni dobri rezultati u školi su dječaka potakli na još bolji rad.

Neuspjeh u školi nije uvijek rezultat djetetove lijenosti već uzrok često mogu biti, kao što slučaj pokazuje, rast ili organske smetnje. Najobičnije bilje je takko brzo pomoglo.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Marija Treben

Na vrh