Connect with us

Ljekovito bilje

Prirodni LEK za smanjenje VISOKOG krvnog pritiska i HOLESTEROLA: Amiši ga koriste SVAKODNEVNO, manje oboljevaju od RAKA, dijabetesa i bolesti SRCA

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Prirodni recept koji nikako ne može da škodi.

Savremena medicina je odlična i u to niko ne sumnja. Međutim, korišćenje prirodnih lekova ne može da škodi zajedno sa drugim tretmanima koji pomažu u ublažavanju, pa čak i lečenju bolesti. Amiši to razumeju već neko vreme, prenoseći lekove kroz svoju lozu. Jedan poseban lek koji koriste pomaže u smanjenju holesterola i visokog krvnog pritiska, a tako je jednostavan za napraviti.

Amiši ne dozvoljavaju upotrebu moderne medicine i umesto toga se oslanjaju na staromodne prirodne lekove. Iako ovo može zvučati čudno onima od nas koji nismo Amiši, važno je navesti činjenicu da Amiši imaju mnogo bolje zdravlje od nas, sa nižim stopama raka, kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Dakle, pre nego što se bacite na njihove metode, isprobajte ovo. Ovaj recept sadrži limunov sok, med, rendani beli luk, rendani đumbir i jabukovo sirće, a svi ovi sastojci imaju ogromne lekovite prednosti.

Sastojci:

  • 1 kašika limunovog soka
  • 1 kašika meda
  • 1 čen rendanog belog luka
  • 1 komad rendanog đumbira
  • 1 kašika jabukovog sirćeta

Stavite sve svoje sastojke u blender i blendajte dok ne postane glatka. Smeša treba da stoji u frižideru 3-5 dana. Zatim uzmite 1 supenu kašiku 2-3 puta dnevno, uvek jedna pre obroka.

Izvor: alo.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh