Connect with us
Pravilno liječenje đumbirom, ono što niste znali – ORGINALNI RECEPTI

Ljekovito bilje

Prirodni lijek za vrtoglavicu – Ljekovito bilje

Vrtoglavica (vertigo) može da ima nekoliko fizioloških uzroka među kojima su disfunkcija unutrašnjeg uha (dijela uha koji kontrolira ravnotežu), moždani poremećaji, problemi sa očima. Postoji čak mogućnost oboljenja gastrointesunalnog trakta i drugih organa. Prema znanstvenim istraživanjima, korijen đumbira je odličan prirodni lijek za vertigo.

Prirodni lijek za vrtoglavicu

Čaj od đumbira – Prema znanstvenim istraživanjima, korijen đumbira je odličan prirodni lijek za vrtoglavicu. Preporučujemo kuhati korijen đumbira 5 minuta u kipućoj vodi. Kada se čaj malo ohladi, možete dodati žlicu meda. Pijte dvije šalice čaja dnevno za bolje rezultate.

Bademi i mlijeko – Vitamini E i B, koje sadrže bademi, mogu imati veliki utjecaj na liječenje vrtoglavice. Koristite filtriranu vodu za natapanje četiri badema preko noći, a ujutro ih usitnite i pomiješajte s čašom mlijeka. Uživajte u okusu i zdravstvenim blagodatima ovog napitka.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Jabukovo sirće i med – Kombinacija jabučnog octa i meda može izliječiti vrtoglavicu. Pomiješajte med i ocat u omjeru 2:1 i uzimajte po jednu žlicu sirupa, 3 puta dnevno

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh