Connect with us

Ljekovito bilje

Proveren recept doktora Mendele za mršavljene: Jedna čaša ovog napitka pred spavanje topi sve masne naslage! – Ljekovito bilje

Ovaj eliksir će pomoći da telo brže sagori masne naslage i ubrza metabolizam. Potrebno je popiti jednu čašu, svako veće pred spavanje, kako bi rezultati bili vidljivi.

Uz redukovanu ishranu i ovaj napitak, vrlo brzo, ćete se osloboditi nakupljenih kilograma, kaže doktor Mendela koji je osmislio ovaj recept. Pored toga, pomoćiće vam da brže zaspite, a poznato je da je dovoljna količina sna vrlo bitna za metaboličke procese, pa i za mršavljenje.

Za pripremu će vam biti potrebno:

  • Kašika čaja od kamilice
  • Sok od polovine limuna
  • Kašičica jabukovog sirćeta
  • Pola kašičice mlevenog cimeta

Priprema:

Skuvajte čaj od kamilice i dodajte ostale sastojke. Poklopite posudu u kojij ste kuvali čaj i sačekajte 10 do 15 minuta, a nakon toga možete da konzumirate ovaj napitak.

Zašto je ovaj napitak dobar za mršavljenje?

Kamilica je dobro poznato prirodno sredstvo za smirenje. Jabukovo sirće ima brojna dokazana blagotvorna dejstva na organizam, a jedno od njih je i brza razgradnja masti u telu. Cimet je još jedan moćan sastojak ove kombinacije i vrlo često se koristi za mršavljenje zbog svog povoljnog sastava.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti

Više u Ljekovito bilje

Na vrh