Connect with us
Recite zbogom uraslim dlačicama: Rešite ovaj naporan problem za pola sata! - Ljepota i zdravlje

Ljepota i zdravlje

Recite zbogom uraslim dlačicama: Rešite ovaj naporan problem za pola sata! – Ljepota i zdravlje

Urasle dlake predstavaljaju problem mnogim ženama, saznajte kako da sprečite ovu neprijatnu pojavu.

Urasle dlake veoma ružno izgledaju, oko mesta urastanja stvara se crvenilo, a može se stvoriti i infekcija i gnoj. Dodatna hidratacija, pilinzi i masaže, koje se preporučuju, često ne daju željene rezultate. Ovaj problem veoma je čest kod velikog broja žena, posebno onih koje imaju tanku kožu. Međutim, postoji rešenje koje će vas rešiti svih neprijatnosti vezanih za urastanje dlaka.

Za ovaj trik potrebno vam je samo pet minuta, a razultate ćete primetiti ODMAH!

Cela magija satoji se od melema koji ćete napraviti od kašike meda, 200 ml kvalitetne bentonit gline (može se kupiti u apoteci), pet kapi vitamina E, eterično ulje kamilice i lavande – ukupno 10 kapi.

Priprema: Med i glinu pomešajte, a zatim dodajte ostale sastojke. U smesu dodajte po malo flaširane vode, kako biste dobili konzistenciju smese sličnu kremastoj pasti.

Upotreba: Pirpremljenu pastu namažite na noge ili mesta na kojima imate urasle dlačice i ostavite da stoji pola sata na koži, dok se ne osuši. Nakon toga, smesu isperite mlakom vodom i namažite kožu hidratantnom kremom (preporučujemo pantenol krem ili pantenol penu). Rezultate ćete videti već nakon prvog tretmana!

Sastojci koje smo pomenuli, a koji će vas osloboditi uraslih dlačica veoma su efikasni jer se ponašaju kao sunđer i upijaju toksine i višak masnoće iz kože. Takođe, imaju antiinflamatorna svojstva, obnavljaju kožu i oštećenja na istoj, hidriraju i imaju antioksidativno dejstvo koje pomaže kod oporavka i zaceljivanja kože.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljepota i zdravlje

Na vrh