Connect with us
Domaća mast koja leči više od 100 bolesti: Lek koji morate da imate na dohvat ruke u bilo koje doba dana ili noći! - Ljekovito bilje

Ljekovito bilje

Ruska narodna medicina ima rešenje: Melem od kojeg bol u zglobovima nestaje preko noći!(RECEPT) – Ljekovito bilje

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Većini nas su poznati bolni osećaji u zglobovima. Obično bol osećamo u kolenima, ramenima, laktovima i – osećamo se slomljeno i nemoćno.

Posle četrdesete verujemo da je to popratna pojava starenja. A, što ako se bolovi pojavljuju ranije, sa 25-30 godina? I to je starost? Naravno, razloga može biti više – traume, preopterećenja, lomovi, artritis, reuma, ali sada nećemo raspravljati o tome, nego kako se rešiti bolova u zglobovima, koji imobilišu, čine život nekvalitetnijim i ograničavaju nas u mnogim aktivnostima koje su nam važne i u kojima uživamo.

Ovo je recept ruske narodne medicine, koji je pokazao izuzetan stepen efikasnosti. Priprema se od jednostavnih sastojaka, koje u kuhinji imamo svi.
Recept je zaista delotvoran i pomaže već posle prvog nanošenja, a kada ga redovno koristite dovodi do trajnog oklakšanja i nestanka bolnih senzacija u zglobno – koštanom sistemu.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Domaća mast protiv bolnih zglobova

Sastojci:

  • 1 kašičica meda
  • 1 kašičica senfa (ljutog)
  • 1 kašičica sitne soli
  • 1 kašičica vode

Priprema:

Sve temeljito promešajte do homogene smese. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu koja se zatvara. Melema ćete dobiti za nekoliko dana i čuvajte ga u frižideru.

Primena:

Bolno mesto dobro namazati ovom mašću i napraviti oblog, odnosno staviti najlonsku vrećicu i zavezati toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati 1,5-2 sata. Proceduru je najbolje raditi pred spavanje, da bi nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostao u mirnom stanju. Možete oblogu staviti i pred samo spavanje i držati je tokom noći, ali onda povedite računa da dobro uvijete tretirano mesto, kako se oblog ne bi razmazao u toku sna. Ujutro isprati.

Ne ograničavajte se jednim tretmanom, ponovite ga 4-5 dana uzastopno. Efekt ćete osetiti već nakon prve procedure. Kasnije tretman ponavljajte po potrebi ili preventivno dva do tri puta nedeljno.

Jedan od sastojka melema – senf, u narodnoj medicini je poznat kao lek protiv bolova u zglobovima i koštano-zglobnom sistemu, ali takođe pomaže i kod glavobolja, prehlade, bolnog grla, promuklosti. Jednom rečju, veoma lekovita i moćna namirnica.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljekovito bilje

Reklama

Izradu i održavanje našeg portala povjerili smo:

Izradu i održavanje našeg portala povjerili smo:

KATEGORIJE

Na vrh