Connect with us

Ljekovito bilje

SPREMITE PIRINAČ NA OVAJ NAČIN Čisti organizam od teških metala i toksina

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Zdravlje najčešće narušavamo nekvalitetnom i štetnom hranom. Vremenom štetne materije naprave takvu deponiju u organizmu da su malaksalost, pospanost, razdražljivost i opšti pad imuniteta neizostavni

Stoga, veoma je važno da shvatimo da čišćenje organizma od toksina nije samo “trendseterska” fama, već jedna od važnih stavki očuvanja imuniteta. Postoje razne metode detoksikacije a jedna od posebno hvaljenih je i detoksikacija organizma pirinčem.

Postupak

Uzmite običan pirinač, toliko supenih kašika koliko imate godina, pa ga dobro isperite i naspite u staklenu teglu.Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Ujutru svu vodu iscedite i uzmite jednu punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli, u posebnoj vodi.Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra.Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli.

U čemu je tajna?

Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu.Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, pa tako njegova zrna deluju kao svojevrsni upijač.

Ovom metodom pročišćava se organizma od toksina,teških metala i drugih štetnih materija.Čišćenje organizma pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.

Posle uzimanja pirinča ujutru poželjno je da ne jedete i ne pijete najmanje tri sata.Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma.

Posle određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, posle tretmana u roku od nekoliko meseci.

Izvor: alo.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh