Connect with us
Uvod Sadik Sadiković - Narodno Zdravlje

Priroda i zdravlje

Trbušna vodena bolest zbog trudnoće Sadik Sadiković

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Kod ove bolesti treba dnevno popiti po 2 čaše vina od ružmarina i 3–4 čaše čaja od ožiljaka zelenog graha. Ožiljak je vlaknasta nit s obje strane komuške koja se kao neupotrebljiva baca kada se grah čisti. Dvije do tri šake ožiljaka prelije se s 1 i pol litre kipuće vode i kuha poistiha poklopljeno tri četvrt sata.

Nakon toga se procijedi i 2–3 puta proključa sa 6 žlica meda. ako su ožiljci suhi, onda ih treba 3 i pol do 4 sata kuhati s tri litre vode, dok voda uvre na jednu litru. Nakon toga se procijedi i s medom proključa. Ako nema ožiljaka, uzme se po 15 grama cvijeta od suručice (Spiraea ulmaria L), cvijeta ili mladog lišća od bazge, cijele stabljike od krike (Anagalis arvensisL).

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Te trave se na četvrt litre zdravog vina i tri četvrt litre vode 12 sati potope i s 5 žlica meda 5 minuta kuhaju. Svaku večer treba staviti preko trbuha i želuca hladan oblog od pola vode i pola vinskog octa.

Oblog se drži dok se bolesnik ne probudi. ako se trudna žena preko dana ćuti nevoljno, neka stavi takav oblog za 1–1 ½ sat. Obloge treba suhim i toplim previti. Za 3–4 tjedna nastupa olakšica.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh