Connect with us

Ljekovito bilje

Tri domaće biljke za 2 nedelje rešavaju problem sa grčevima u stomaku – Ljekovito bilje

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Za zdravstvene probleme, najbolje rešenje često možemo pronaći upravo u prirodi.

Zahvaljujući najjednostavnijim narodnim “lekovima”, kao što su biljke i čajevi, možete da poboljšati odliv žuči i oslobodite se neprijatnih simptoma.

Svako, bez obzira na starost ili pol, može da se suoči sa problemom stagnacije žuči. Prezaposlenost, stres, navike u ishrani, brzi ritam života, kao i veliki broj sati proveden u sedećem položaju, najvažniji su faktori koji utiču na ovaj problem.

Simptomi koji se javljaju su oštar bol u abdomenu, gorčina u ustima, žuti krugovi oko očiju i isprva je vrlo moguće da ne shvatite o čemu je reč. Lekar, pak, može na osnovu ovih simptoma da zaključi da se radi o holestazi, odnosno o poremećaju izlučivanja žuči.

Na sreću, ova bolest nije fatalna, ali uzrokuje veliku nelagodu i umnogome pogoršava kvalitet života.

Za ljubitelje tradicionalne medicine postoji mnogo biljaka koje pomažu u brzom rešavanju stagnacije žuči. Njihovu efikasnost dokazali su ne samo pacijenti, već i lekari.

Probajte ovaj čaj koji pomaže kod grčeva izazvanih tegobama sa žučnom kesom:

uzeti biljke petoprsnicu, nanu i zmijino mleko (Marijina trava) i pomešati u jednakoj razmeri, u 2 dl ključale vode sipati 1 kašku i ostaviti da odstoji 15-ak minuta procediti i piti 1 šolju dva puta dnevno

Primenjujte ovu terapiju dve nedelje i videćete poboljšanje.

Izvor: espreso.co.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh