Connect with us

Marija Treben

Ublažavanje menstrualnih tegoba po metodi i receptima Marije Treben

U ovom članku donosimo vam recepte za ublažavanje menstrualnih tegoba. Ovi recepti objavljeni su u Knjizi “Zdravlje iz božije ljekarne” autora Marije Treben.

MENSTRUACIJA-Maria Treben

Kod jakih menstrualnih krvarenja pijemo ujutro natašte pola sata prije doručka šalicu od slijedećih, dobro izmiješanih biljaka; 25 cvjetova arnike, 50 gr korijena odoljena, 25 gr islandskog lišaja, 25 gr matičnjaka, 25 gr stolisnika i 25 gr kadulje. Na ¼ litre vode stavljamo vrhom punu žličicu biljne mješavine, oparimo i pustimo da odstoji tri minuta. Čaj treba nastaviti piti i onda kada se menstrualna krvarenja normalizuju, Bilje stvara dobar osjećaj u trbuhu, ublažava smetnje u klimakteriju, a njegova djelotvornost traje godinama.

Prije nekoliko godina molila me je jedna mlađa žena za taj recept, imala je jaka menstrualna krvarnja i iza sebe, u klinici svoga brata – ginekologa već dva zahvata, oba bez uspjeha. Čaj je pomogao isto tako brzo kao i meni, kada su mi se nakon teškog tifusnog oboljenja pojavila jaka krvarenja koja se nisu dala ničim zaustaviti. Moj liječnik tada je mislio: sada moramo pokušati s biljem. Tako je u moje ruke došao taj divni recept. Više od godinu i pol mučila sam se s mjesečnim krvarenjima, koja su trajala po 14 i više dana. Točno za četiri tjedna biljeje pomoglo i normaliziralo menstruaciju. Čaj sam bez prekida pila 5 godina.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Marija Treben

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh