Connect with us

Ljekovito bilje

Uz ova tri sastojka napravite DETOKS NAPITAK: Očistite organizam od MASNOĆE i otrova

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Za zdrav i „ispravan“ rad jetre, detoksikacija je jedna od najbitnijih i najboljih stvari koje možete da priuštite sebi i svom telu

Ovaj način čišćenja organizma, ne samo da pomaže sistemu organa za varenje već i obezbeđuje hranljive materije telu koje su preko potrebne zarad očuvanja i obnavljanja energije, jačanja imuniteta i još mnogo toga.

Osim toga, detoks napici se mogu koristiti i kao pomoć za mnoge probleme sa zdravljem jer odlično služe kada želimo da smršamo ili pročistimo telo od masnoća.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Ovo su namirnice koje efikasno uklanjaju toksine iz tela, istovremeno hraneći ga zdravim materijama, samim tim sve one su savršen dodatak detoks pićima:

Ovaj napitak pojačava efekte detoksikacije organizma, čuva imuni sistem, reproduktivne organe i služi kao dodatni izvor energije.

Ovo je detoks recepti za čišćenje jetre i organizma od masnoća:

Citrus i zeleni čaj

Sastojci:

  • 1⁄2 šolje hladnog zelenog čaja
  • 1 banana
  • Pola limuna

Iscedite limun i pomešajte sok sa bananom, koju možete izblendati viljuškom ili u blenderu, i zatim pomešajte sve sa zelenim čajem. Napitak popijte odmah kako bi efekat na jetru bio što efikasniji.

Zbog visokih antioksidantskih vrednosti, zeleni čaj se uglavnom uključuje u svaki detoks program, pogotovo što ima sposobnost da brzo i efikasno čisti jetru.

Osim toga, odlično je popiti čašu vode sa pola limuna odmah po buđenju, s obzirom da limun stimuliše oslobađanje enzima i pomaže da se toksini pretvore u otpad koji se lako izbacuje iz tela prirodnim putem.

Izvor: najzena.rs

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Više u Ljekovito bilje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh