Connect with us
Zašto su čisti krvni sudovi najvažnija stvar tokom korona virusa: Lek koji morate da pijete ovih dana! (RECEPT) - Ljekovito bilje

Ljekovito bilje

Zašto su čisti krvni sudovi najvažnija stvar tokom korona virusa: Lek koji morate da pijete ovih dana! (RECEPT) – Ljekovito bilje

Naučnici su istraživali zašto deca tako dobro podnose korona virus i došli su do zaključka da oni imaju čiste krvne sudove, te zbog toga ne dolazi do komplikacija usled virusa. Takođe, deca imaju jak imunitet pa su i otpornija.

Zbog toga, donosimo vam recept za čišćenje krvnih sudova i jačanje imuniteta.

Da biste ga pripremili trebaće vam:

  • 4 limuna
  • mali komadić đumbira
  • 2 litra vode
  • 5 čenova belog luka
  • 2 kapike livadskog meda.

Priprema:

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Pažljivo i dobro operite limun, prelijte ga ključalom vodom kako biste sa njega uklonili nečistoće. Zatim limun sitno iseckajte. Đumbir i beli luk očistite, pa sameljite u blenderu.

Limun, đumbir i beli luk stavite u veliku teglu. Vodu prokuvajte pa ostavite da se ohladi do 60 stepeni. Sipajte je u teglu sa ostalim sastojcima. Nakon dva sata, dodajte i med. Nakon ovog lek je spreman za upotrebu.

Upotreba: Koristite lek svakod dana na prazan stomak. Pijte po 100 ml ujutru i uveče. Period lečenja je 3 nedelje, zatim se nedelju dana pravi pauza i lek se uzima još 4 nedelje, samo ujutru ili uveče.

Osetićete rezultate nakon 10 do 14 dana. Proizvod čuvajte u frižideru, a pre upotrebe zagrejte na pari tečnost.

Savet plus: krećite se. Zdravlje zavisi od kretanja. Šetajte, trčite, plivajte.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti

Više u Ljekovito bilje

Na vrh