Connect with us
Životna pravila ruskog hirurga koji je živeo 104 godine: Ako se ovog pridržavate uvek ćete biti zdravi! - Ljepota i zdravlje

Ljepota i zdravlje

Životna pravila ruskog hirurga koji je živeo 104 godine: Ako se ovog pridržavate uvek ćete biti zdravi! – Ljepota i zdravlje

Fedor Uglov, sovjetski i ruski hirurg, pisac i javn aličnost, doktor medicinskih nauka i profesor, imao je posebna pravila kojih se pridržavao tokom života. Zahvaljujući njima, živeo je 104 godine vrlo aktivnim životom.

Pravila zdravog života Fedora Uglova:

Dobra dela i dobre misli daju dugovečnost. To je nesumnjivo tačno. Mnoge bolesti nastaju iz stresa. A dobre misli i dela samo štite od ovoga. I tako je manje bolesna i živi duže.

Fizički i intelektualni rad je koristan jer nas održava u životu. Ako ne koristimo mišiće, oni počinju da atrofiraju. A mozak je isti mišić. Ako prestanemo da radimo sa glavom, mozak postepeno prestaje da radi – logično.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Ako radimo vežbe svaki dan to će nam život produžiti za nekoliko godina bezuslovno.

Naše telo regeneriše hormon rasta. Regeneracija nam daje priliku da živimo. Dakle, potreban nam je hormon rasta. Ovaj hormon se najviše proizvodi dok spavamo. Uostalom, kad spavamo – ne jedemo. To jest, čak i gladovanje s vremena na vreme ume da bude veoma korisno, jer nam omogućava hormon rasta u velikim količinama.

Najveća greška je ako jedete noću. Tako se odmah dobijaju masne naslage. Najbolje bi bilo da uveče umesto što tražite hranu, potražite krevet i legnete da spavate.

Voće svi treba da jedu u velikim količinama. Ono će vam obezbediti neophodno zdravlje!

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Praktična Žena - Recepti
Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Ljepota i zdravlje

Na vrh