Connect with us
Uvod Sadik Sadiković - Narodno Zdravlje

Priroda i zdravlje

Znojenje ispod pazuha s neugodno teškim kiselim vonjem Sadik Sadiković

---Članak se nastavlja ispod oglasa---

Svaki čovjek ima svoj posebni vonj, koji se kod zdravih i čistih ljudi i ne primjećuje. Teški vonj dolazi zbog slabog izlučivanja loših sokova i plinova iz tijela. Uzrok je nepravilna cirkulacija krvi, kakva unutarnja bolest ili nezdrave česti u krvi. Mnogi se trse da taj miris zatome kojekakvim mirisavim vodicama i čude se otkuda im zamorenost, nevoljkost, glavobolja i kojekakve druge boleštine. Međutim, ne misle kako sebe i svoje tijelo bezumno obmanjuju i pate.

Kod ove bolesti treba najprije ustanoviti da nije kakva unutarnja bolest posrijedi koju treba, dakako, odmah liječiti. ako nema kakvih težih unutarnjih komplikacija, narav će brzo do svog prava doći, i to uporabom hladne vode i pijenjem čaja za čišćenje krvi.

-----Tekst članka nastavlja se ispod oglasnog bloka-----

Izradu i održavanje našeg web portala povjerili smo:

Budi u toku sa objavama našeg portala:

Pridružite se našoj Facebook grupi
--Praktična Žena recepti--

Kod ove bolesti treba dnevno jednom gornje tijelo i jednom donje tijelo s pola octa i pola vode brzo oprati. Tjedno treba dva puta uzeti polubanju s pranjem leđa od 8 sek., postupno do 1 min. i dva puta staviti hladan oblog s odvarom od trina preko leđa, prsa, želuca i trbuha do polovice bedara te suhim i toplim dobro previti. plahta koja se za oblog upotrebljava mora biti od grubog platna. Fino platno za ovu svrhu nema vrijednosti. Oblog na tijelu ostavi se 1 ½–2 sata. Dva puta tjedno treba polijevati koljena, slabine i leđa i dva puta cijelo tijelo.

Dnevno treba popiti do 3 šalice čaja, uvijek samo po gutljaj i tri puta uzeti na vrhu noža u prah istucanog korijena od kravojca. Za čaj se uzme po 10 g mladog orahovog lišća, kadulje, kiselice, bazge i bokvice, 6 g kantarije i 4 g pelina. Ove se trave stave potopljene 12–16 sati u 1 litru zdravog crnog vina, nakon toga se s 4 žlice meda 10 min. kuhaju i 10 min. pare. Uz to treba uzimati svježe bobe od smreke i dobro ih sažvakati. počinje se s 4 bobe i uzme se svaki dan za bobu više do 15 boba, od 15 boba svaki dan bobu manje do 4 bobe. Ovo treba 8 puta ponoviti.

Hraniti se treba kuhanom pšenicom i ječmom, meso samo teleće, janjeće i pileće, i to dobro kuhano i ne odviše slano. Dostakuhanog voća. Na stolicu treba dobro paziti da je u redu.

Pratite nas na Facebook-u

I svakodnevno dobijajte nove recepte na vašem Facebook zidu

Nastavi čitati
Možda vam se svidi i ovo...

Više u Priroda i zdravlje

Reklama

KATEGORIJE

Na vrh